Partena Professional reageert op oproep van UMC Sint-Pieter

Auteur: Partena Professional (HR Provider)
Leestijd: 2min
Publicatiedatum: 23/03/2020 - 11:44
Laatste update: 23/03/2020 - 11:46

Sociaal secretariaat Partena Professional, Kinderbijslagfonds Parentia en al hun medewerkers mobiliseren zich om twee beademingstoestellen te schenken aan het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter.

Dit initiatief volgt op een oproep tot donaties, gelanceerd door het ziekenhuis. Het UMC Sint-Pieter heeft de medische nooduitrusting nodig om te kunnen reageren op de talrijke ziekenhuisopnames in verband met Covid-19. Deze donatie komt niet alleen van Partena Professional en van Parentia, maar ook van medewerkers die zich bij dit initiatief aansluiten. Ze doen dit door middel van een financiële bijdrage volgens hun respectievelijke middelen.

"In deze zeer moeilijke tijden is de golf van solidariteit waar we getuige van zijn hartverwarmend. Wij vinden dat het essentieel is om de krachten te bundelen en daarbij de ziekenhuisdiensten en het personeel te helpen. Dit om te voorkomen dat er een dramatische situatie ontstaat zoals in andere landen”, bevestigt Martine Becquevort, CEO van Kinderbijslagfonds Parentia. “We zochten een nuttige manier om hen te helpen, iets waar bedrijven als Partena Professional en Parentia een echt verschil konden maken. Toen we de oproep van het UMC Sint-Pieter lazen, zagen we dit als een kans om in te spelen op een reële en dringende behoefte. Daarom hebben we met onze medewerkers besloten om een donatie te doen", zegt Michel Halet, CEO van Partena Professional.

Gerelateerde artikels