Partena Professional bereidt zich voor op de toekomst en verwelkomt Bruno Ronsse als nieuwe CEO

Auteur: Partena Professional (HR Service Provider)
Leestijd: 2min

Partena Professional, onmiskenbare speler in de economische ontwikkeling van ons land, doet een beroep op de kwaliteiten en competenties van Bruno Ronsse om samen, op agile en innoverende wijze, een antwoord te bieden op de menselijke uitdagingen van ondernemingen van elke omvang.

Geconfronteerd met een wereld die steeds hybrider wordt onder invloed van crisissen, moeten starters, zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen zich aanpassen en met nieuwe antwoorden komen om deel te nemen aan het economisch herstel van het land en een positieve maatschappelijke impact te hebben.

“We hebben Bruno gekozen omwille van zijn motivatie voor de transformatie, zijn waarden die overeenstemmen met die van Partena Professional en zijn rijke ervaring.”

- Michel Halet, CEO

Bruno brengt ons zijn digitale knowhow, die cruciaal is in de noodzakelijke evolutie van al onze activiteiten, en zijn leiderschap zal ons helpen om onze groeiambities voor onze waardevoorstellen waar te maken. Hij heeft B2B-ervaring opgebouwd in België en in het buitenland, bij multinationals en start-ups. Tot slot past hij, door zijn natuurlijke affiniteit met nieuwe vormen van organisatie via authentiek management, perfect in de dynamiek van collaborative governance.

Partena Professional is namelijk de eerste grote Belgische onderneming die georganiseerd is volgens het model van collaborative governance. Deze gedurfde culturele keuze blijkt veelbelovend in een tijd waarin onze medewerkers op zoek zijn naar autonomie en wendbaarheid om zich ten volle voor onze klanten te kunnen inzetten.

“Ik ben gepassioneerd door de digitale mogelijkheden die een positieve impact hebben op de maatschappij, de organisaties en de mensen. Ik hou er bovenal van om dicht bij de teams en de klanten te staan om samen de waarde te formuleren die wij voor hen betekenen.”

- Bruno Ronsse

Aangezien Michel Halet heeft beslist om in de zomer zijn operationele functies neer te leggen, zal Bruno Ronsse dan de CEO van de onderneming worden. Deze unieke overgangsperiode zal worden gebruikt om de transformatie te versnellen en wijst op een innovatieve bedrijfscultuur waar we samen aan de toekomst bouwen.

Gerelateerde artikels