Nieuw op Instagram: Worklife, inspiratie voor ondernemers!

Auteur: Partena Professional (HR Service Provider)
Leestijd: 2min
Publicatiedatum: 21/03/2023 - 14:23
Laatste update: 25/04/2023 - 15:15

Nieuw op Instagram: Worklife, inspiratie voor ondernemers, door Partena Professional

Het nieuwe Instagramprofiel Worklife biedt een ludieke en leerrijke inkijk in de wereld van het werk en het ondernemerschap. Volg Worklife op Instagram en laat je inspireren! Aan de ene kant is de ondernemerswereld volop aan het veranderen. Maar anderzijds wordt het ondernemersnieuws nog vaak kurkdroog en bijzonder klassiek gebracht, zowel inhoudelijk als qua vorm. Die tegenstelling heeft ons ertoe aangezet om Worklife aan te bieden via Worklife. En daar zijn we trots op!

Wat is Worklife?

Het nieuwe Instagramprofiel Worklife van Partena Professional is volledig gewijd aan het ondernemerschap van vandaag en morgen. Je vindt er inspirerende verhalen over de mensen die de economie van morgen vormgeven, opkomende trends met het potentieel om de bedrijfswereld op zijn kop te zetten, onthullende cijfers en belangrijke indicatoren, evenals interviews die er niet voor terugdeinzen de diepte in te duiken. En dat allemaal in de vorm van korte, boeiende videoclips en verhelderende visuals! Kortom, toegankelijke en essentiële content en info die nooit in simplisme vervalt.

Wat is het doel van Worklife?

Worklife toont je in één oogopslag en met een breedbeeldvisie wat er beweegt in de ondernemerswereld. Zo vind je altijd inspiratie voor je strategie en je parcours als ondernemer.

Waar vind je Worklife?

Op Instagram! Want neen, interessante content over ondernemerschap hoeft zich niet te beperken tot Linkedin. Met Worklife willen we jou inspireren over ernstige vragen… zonder onszelf daarom te ernstig te nemen. Zit jij al op Instagram? Ontdek dan nu Worklife: klik op ‘Volgen’ om niets te missen van onze boeiende content!

Gerelateerde artikels