Neem deel aan de Partena Professional Payroll Challenge 2020!

Auteur: Partena Professional (HR Service Provider)
Leestijd: 1min

Payroll Challenge 2020

Getuigenis van de winnares van de editie van 2019: “Ik vond het een toffe manier om mijn kennis eens te vergelijken met die van andere payroll professionals. En winnen was ook wel fijn natuurlijk”

We bieden u bij dezen de kans om de Partena Professional Payroll Challenge 2020 aan te gaan.

Ik ga de uitdaging aan!

Na het grote succes van de eerste editie van de Partena Professional Payroll Challenge 2019, biedt Partena Professional u nu een tweede editie aan! Wenst u zichzelf uit te dagen op vlak van payroll-expertise, andere professionals te ontmoeten en een mooie prijs mee naar huis te nemen? Dan is deze Challenge ideaal!

Partena Professional, expert in Human Resources en Ondernemerschap, is één van de grootste Belgische bedrijven in de transformatie naar een collaborative governance of netwerksamenwerking. Autonomie en verantwoordelijkheid, agility en innovatie zijn vandaag de dag onze sleutelwoorden. In deze context bieden we jou, in samenwerking met EDITx, een wedstrijd aan die ongezien is in België en gericht is op "Payroll". Deze wedstrijd is bedoeld om te inspireren, samen te brengen, zich uit te dagen en ideeën uit te wisselen over de grenzen van bedrijven.

Gerelateerde artikels