My Choice: een krachtig cafetariaplan

Wilt u meer weten over My Choice ?

Onze experten helpen u graag verder.

Contacteer ons

Met het cafetariaplan van My Choice biedt u uw werknemers een flexibel loonpakket op maat van hun behoeften, en in lijn met uw loonbeleid. Een win-win voor werkgever en werknemer.

De voordelen van My Choice

Bied een flexibel salarispakket aan

My Choice is meer dan een gewone software. Met deze tool kunt u een salarispakket ontwikkelen dat meer bevat dan de klassieke ‘compensation & benefits’. U voegt in lijn met uw loonbeleid elementen toe zoals mobiliteitsopties (leasewagen, fiets …), opleidingen, extra verzekeringen (bv. tandheelkundige verzorging), diensten voor het gezin (was- en strijk, crèche), work-life balance (extra vakantiedagen),...

Geef werknemers controle & inspraak

Door medewerkers inspraak te geven in de besteding van hun loon verhoogt u de werknemerstevredenheid. Vandaag een pluspunt om talent aan te trekken en te behouden. Met My Choice is het eenvoudig. Medewerkers zien de keuzes die ze kunnen maken, en kunnen de impact van de verschillende opties simuleren vooraleer een definitieve keuze te maken.

Laat u begeleiden door experts

De experten van Partena Professional en partner KPMG begeleiden en ondersteunen u bij het opzetten en invoeren van uw My Choice cafetariaplan, van A tot Z.

Nieuw: kantoormeubilair en -apparatuur voor telewerken maakt nu deel uit van de My Choice-mogelijkheden

De coronacrisis heeft structureel telewerken versterkt. Meer en meer werknemers hebben hun arbeidsomstandigheden thuis moeten aanpassen. Voorts kunt u via My Choice en op basis van een budget, dat u specifiek aan uw werknemers ter beschikking stelt, een keuzescala aanbieden gaande van bureaustoelen, bureautafels over printers of scanners, tot een tweede PC-scherm of telefoonheadset.

Geef uw werknemers met MyChoice de vrijheid om de uitrusting te kiezen die het best beantwoordt aan hun individuele behoeften. Zo kunnen ze in optimale omstandigheden – ergonomie en voorkeur type model –  thuis werken terwijl de administratieve lasten op HR-niveau worden beperkt.

 

My Choice biedt u een drievoudige garantie. U bewaakt de rentabiliteit en fiscale impact van uw loonbeleid, en werkt volledig conform de sociale wetgeving.

Wil je ook starten met een cafetariaplan?

Onze experten helpen u graag verder.

Gerelateerde artikels