MyChoice: het flexibele verloningspakket waar werknemer en werkgever bij winnen

Met het MyChoice-cafetariaplan biedt u uw werknemers een flexibel loonpakket aan op maat van hun behoeften, en in lijn met uw loonbeleid. Een win-win voor werkgever en werknemer.

Waarom MyChoice?

Bied een flexibel salarispakket aan

MyChoice is meer dan een gewone software. Met deze tool kunt u een salarispakket ontwikkelen dat meer bevat dan de klassieke ‘compensation & benefits’. U voegt in lijn met uw loonbeleid elementen toe zoals mobiliteit (leasewagen, fiets …), multimedia en work-life balance (extra vakantiedagen, verzekeringen,...).

Geef medewerkers controle & inspraak

Door medewerkers inspraak te geven in de samenstelling van hun loon verhoogt u de werknemerstevredenheid. Vandaag een pluspunt om talent aan te trekken en te behouden. Met MyChoice is het eenvoudig. Medewerkers zien de keuzes die ze kunnen maken, en kunnen de impact van de verschillende opties simuleren vooraleer een definitieve keuze te maken.

Laat u begeleiden door experts

De experten van Partena Professional en partner KPMG begeleiden en ondersteunen u bij het opzetten en invoeren van uw MyChoice cafetariaplan. Ze zijn als het ware het verlengstuk van uw teams: ze helpen u de juiste beslissingen te nemen en ondersteunen u in de verschillende fasen. Omdat elke situatie uniek is, bieden zij advies op maat van uw onderneming.

MyChoice biedt u een drievoudige garantie

U bewaakt de rentabiliteit en fiscale impact van uw loonbeleid, en werkt volledig conform de sociale wetgeving.

De voordelen van een cafetariaplan?

Voor uw medewerkers

Mobiliteitsbehoeften beter ingevuld

Meer koopkracht

Op maat van iedere medewerker

Betere werk-privébalans

Voor u als werkgever

Loonkosten stijgen niet

Troef in war for talent: beste profielen aantrekken én behouden

Productiviteit en engagament medewerkers stijgen

Boost voor uw imago als werkgever

Wat vinden onze klanten van MyChoice?

"Om onze kansen te vergroten om schaarse profielen aan te werven, moeten we iets extra's bieden. De flexibiliteit van een cafetariaplan verbetert ons aanbod tijdens sollicitatiegesprekken", zegt Aurélie Maquils, HR-manager bij Louyet Group.

"We merken dat sommige mensen nood hebben aan meer flexibiliteit dan de twintig wettelijke vakantiedagen die we vroeger voorzagen", aldus Melissa Vande Velde, HR-manager bij Starring Jane

Gerelateerde artikels