My choice

Stel nu uw vraag

My Choice, het  cafetariaplan van Partena Professional : de basisprincipes van uw loonbeleid harmonisch laten samenvloeien met de specifieke loonbehoeften van uw medewerkers.  Het partnership tussen Partena Professional en KPMG geeft zekerheid op drie niveaus:

  • rentabiliteit
  • sociale wetgeving
  • fiscale impact

Meer info over het cafetariaplan? Klik hier.

 

Waarom kiezen voor My Choice ?

Maak het verschil

Inspraak in de samenstelling van het loonpakket :  het is vandaag absoluut een pluspunt om medewerkers aan te trekken en te behouden.   Met My Choice maakt u het verschil op de werkgeversmarkt.

Begeleiding door experts

Onze experten begeleiden en ondersteunen u op maat van ùw onderneming.  In elke fase, van de opmaak van het plan tot en met de praktische invoering.

ONZE AANPAK

Wij bieden u een geïntegreerde aanpak.  Analyse van de haalbaarheid, overzicht van taksen en kosten voor werkgever en werknemer, juridische uitwerking en administratieve uitwerking.   Van besluitvorming over communicatie tot praktische invoering.

MY CHOICE : MEER DAN EEN GEWONE SOFTWARE

De software werkt als een echte communicatietool waarmee belangrijke informatie met uw medewerkers kan worden gedeeld. Uw werknemers kunnen makkelijk hun keuze maken. Elke medewerker maakt zijn eigen simulatie en kiest het loonpakket dat het beste beantwoordt aan zijn of haar persoonlijke behoeften.

Door de keuzes van uw medewerkers te automatiseren en te integreren in uw payrollsoftware (SAM/Level 5) kan de opvolging nog efficiënter verlopen. De bijlagen bij de arbeidsovereenkomsten worden automatisch door de software gecreëerd op basis van de keuze van uw medewerkers.

Een tijdsbesparing dus voor uw HR-afdeling. Dankzij de flexibiliteit kunnen we ons softwarepakket makkelijk aanpassen aan uw behoeften.

Onze aanpak

Gerelateerde artikels