Uw mening telt. Zeg wat u denkt over het eenheidsstatuut en win een onvergetelijke ervaring!

Auteur: -
Datum:

U heeft er ook al van gehoord: voor de zomer moet België de eerste stappen zetten om het verschil tussen arbeiders en bedienden weg te werken. Maar hoe dat zal uitdraaien, weet vandaag niemand.

En dat is een probleem, want hoe kan u zich daarop voorbereiden? Wat verwacht u dat er zal komen?

Het eenheidsstatuut is een gigantische omwenteling en Partena zal daarom specifieke diensten ontwikkelen. Maar we wachten niet tot de nieuwe regeling een feit is: we reiken nu al een helpende hand naar alle werkgevers.

Onze eerste actie is daarom een uitgebreide enquête. Samen met de onafhankelijke denktank Itinera bevragen we alle bedrijven in België en peilen we naar hun gevoel bij de discussie over het eenheidsstatuut arbeiders-bedienden via onze online enquête.

Om de visie van de Belgische werkgevers, HR managers en beleidsmakers zo goed mogelijk te vertalen en te laten gelden, hebben we uw hulp nodig. Doe mee aan onze enquête en win zo twee keer: een keer omdat uw mening het beleid mee zal beïnvloeden, en een keer omdat u kans maakt op een van de avontuurlijke activiteiten die wij weggeven.

U kan nog deelnemen tot 17 maart door hier te klikken. Het is een korte enquête die nog geen 15 minuten van uw tijd zal vragen. De resultaten van de enquête worden eind maart bekendgemaakt.

Nam u al deel aan de enquête? In dat geval wensen wij u in naam van Partena en Itinera alvast van harte te bedanken!

Auteur: -

14/03/2013