Partena Professional Hasselt is verhuisd

Datum:

Midden augustus verhuisde het kantoor van Partena Professional Hasselt naar een nieuwe locatie. Een ideaal moment om de missie “Ondernemen voor ondernemers” en het logo van Partena Professional aan de inwoners van Hasselt voor te stellen.

Partena Professional focust op het aangaan en onderhouden van partnerships met de beginnende ondernemer of met ondernemers die al een gevestigde waarde zijn in de streek. Het kantoor in Hasselt is van de Thonissenlaan 20 verhuisd naar de Herkenrodesingel 6A. De persoonlijke contactpersonen Ilse Mercier (Area Manager), Christel Bleyens (District manager), en alle Payroll Consultants blijven ter beschikking van hun klanten. Door hun jarenlange ervaring en opgebouwde know-how van verschillende sectoren weten zij uitgebreid advies met een persoonlijke aanpak te combineren. Elke klant wordt dan ook als een persoonlijke partner, niet als een nummer, behandeld.

Partena Professional benadrukt daarnaast het belang van een mooie en stimulerende werkomgeving voor medewerkers en klanten. Ook in de nieuwe vestiging in Hasselt werd daarom rekening gehouden met de nodige visibiliteit en commerciële ligging. Het kantoor bevindt zich op het gelijkvloers, wat het voor iedereen toegankelijk maakt, en is voorzien van een grote parking, die gratis ter beschikking wordt gesteld voor alle klanten. Om de overgang voor bestaande klanten ten slotte zo makkelijk mogelijk te maken, blijven ook de telefoonnummers en openingsuren van het kantoor in Hasselt ongewijzigd.

“We zijn zeer verheugd met de verhuis naar het nieuwe gebouw. De laatste jaren kenden we in Hasselt een sterke groei waardoor het gebouw aan de Thonissenlaan uit zijn voegen barstte en een verdere groei beperkte. Daarom gingen we op zoek naar een ruim en functioneel gebouw, met een zakelijke uitstraling en een goede bereikbaarheid. Het nieuwe kantoor beantwoordt aan al deze criteria, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het gebouw geeft bovendien de mogelijkheid om in de toekomst nog verder uit te breiden.” geeft Ilse Mercier aan.

Adres nieuw kantoor:

Partena Professional

Herkenrodesingel 6 A

3500 Hasselt
Tel.: 011/ 26.38.70

Auteur:

27/08/2015