Oxfam Trailwalker 2015

Datum:

Het wordt een vaste waarde binnen onze onderneming. Voor de vijfde keer zal een blauwe golf Partena-collega’s de aandacht trekken van alle omstaanders. Enkele moedige collega’s zullen een verbeten strijd aangaan tegen de vermoeidheid, blaren op de voeten, pijnlijke spieren en modder. Waarom?

Omdat de sfeer voor, tijdens en na de Oxfam Trailwalker onbeschrijfelijk is. De solidariteit die ontstaat tussen de stappers overstijgt de beste team-buildingevents.

Hoe zat dat ook weer met die Oxfam Trailwalker? Oxfam Solidariteit strijdt voor een gelijke verdeling van de welvaart tussen het noorden en het zuiden van onze planeet.  Een nobel doel waar Partena zich ook dit jaar volledig achter zet.

Een van de grotere sponsoring activiteiten van Oxfam wereldwijd is de organisatie van de Oxfam Trailwalker, een unieke teamuitdaging om armoede en onrecht uit de wereld te helpen. Het is een wandeltocht van 100 km door de Hoge Venen, afgelegd door teams van vier personen in maximum 30 uur. Bovendien zamelt elk team minstens 1.500 euro in ten voordele van projecten van Oxfam-Solidariteit in het Zuiden en het Noorden. In België gaat deze wandeltocht dit jaar door op 29 en 30 augustus. Start- en eindpunt liggen in Kettenis, nabij Eupen.

En Partena doet opnieuw mee, voor de vijfde keer. Een jubileumeditie dus, met vijf enthousiaste ploegen en een onmisbare 6de ploeg van supporters en logistiek. Het team “Partena Professional as 1” wil het parcours dit jaar zelfs grotendeels al lopend afleggen. Op weg naar een Partena-record.

Onze deelname zou onmogelijk zijn zonder de inbreng van onze sponsors: Cofely GDF Suez, Hudson, Contentia, Black Box, SAS, RealDolmen en Bâtir & Rénover. Partena Professional dankt van harte iedereen die ons financieel ondersteunt door een storting of het kopen van een Oxfam-ontbijt en in het bijzonder ook de ondernemingen die dit project financieel steunen.

Auteur:

26/08/2015