Het memento van de werkgever van oktober is online!

Datum:

Het memento van de werkgever van oktober is online!

Het Memento van de werkgever van oktober is online beschikbaar.

De onderwerpen deze maand:

- Hebt u bonusplannen voor 2019? Alvast enkele tips

- Bonus 2018 – onderworpen aan rsz?

- Eindejaarsoptimalisatie voor uw werknemers: pensioensparen

- Nieuw in 2019!

  • de taxshift deel iii vanaf 1 januari 2019
  • het vrij aanvullend pensioen voor werknemers

We zouden graag even kennis maken u. Wat vindt u van het Memento.

Heeft u even tijd om deze korte vragenlijst van ongeveer 5 minuten in te vullen? Dankzij uw feedback kunnen we de Memento in de toekomst beter afstemmen op uw interesses.

Veel leesgenot!

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.