Fipronilcrisis in de pluimveebedrijven en voedingsindustrie: verlenging van de tijdelijke werkloosheid wegens overmacht tot 31 december 2017

Auteur: Catherine Mairy
Datum:

De mogelijkheid voor de werkgever om een beroep te doen op tijdelijke werkloosheid wegens overmacht voor werknemers die hun werk niet meer normaal kunnen uitvoeren door de fipronilcrisis is verlengd tot 31 december 2017.

De instructies van de RVA werden bijgewerkt.

Bron: www.rva.be.

Auteur: Catherine Mairy

08/12/2017

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.