Eindelijk een Payroll oplossing voor Belgische bedrijven overal ter wereld

Datum:

Via zijn engagement “Ondernemen met ondernemers”, wil Partena Professional zo goed mogelijk voldoen aan de groeiende behoeften van ondernemingen. In dit geval beantwoordt Partena Professional aan de marktvraag om vanaf nu overal ter wereld globale Payroll oplossingen aan te bieden. Wij leveren Belgische bedrijven een gestandaardiseerd payroll systeem aan in meer dan 100 landen.

Om dit te realiseren, heeft Partena Professional beslist om zich aan te sluiten bij ADP Streamline om Belgische bedrijven een globale Payroll oplossing te geven die Cloudtechnologie en lokale expertise combineert, in 104 landen en gebieden. Hierdoor krijgen ondernemingen een beter zicht, betere controle en kostenbeheersing van hun HR-administratie. “Door ADP Streamline op te nemen in ons productaanbod, biedt Partena Professional een concreet antwoord op de noden van Belgische ondernemingen die internationaal actief zijn,” legt Clark Taverniers van Partena Professional uit.

Payroll wordt eenvoudiger

De uitdagingen, op vlak van payroll en HR, variëren in de verschillende landen of waar de activiteiten van een onderneming worden uitgeoefend: het is niet altijd eenvoudig om een totaaloverzicht op de payroll te houden, wanneer de werkgevers moeten vergoed worden volgens lokale regels, in verschillende valuta of talen.

De ADP Streamline oplossing vergemakkelijkt de taken van het personeel, dat zich bezighoudt met de wereldwijde payroll, door ondernemingen te helpen om hun tijd en middelen te richten op wat er het meest toe doet, hun business. “Wij bieden een flexibele en modulaire oplossing aan, die de groeistrategie van het bedrijf respecteert et zich integreert in het personeelsbeleid. Wij zijn erg trots op de samenwerking met Partena Professional. Samen ondersteunen we multinationale ondernemingen die zich wereldwijd willen uitbreiden,” voegt Michael van den Brand, General Manager van ADP Streamline toe.

Door deze samenwerking zullen Belgische bedrijven, aanwezig in meerdere landen, hun internationaal bestuur kunnen verbeteren en de uitvoering van hun ondernemingsbeleid vanuit België kunnen controleren. “Samen geven we een sterke en concrete oplossing aan Belgische bedrijven die payroll-activiteiten moeten beheren in verschillende landen,” besluiten de twee partners.

 

Over Partena Professional

Partena Professional is een dienstverlener met een sterke focus op ondernemerschap en personeelsbeleid. Wij ondersteunen en begeleiden starters, kmo’s en grote ondernemingen in hun administratieve processen en HR-politiek. Bij de oprichting van een bedrijf, het sociaal statuut van zelfstandigen, het loon- en personeelsbeheer van werknemers en hun kinderbijslag, medische controle bij absenteïsme, opleidingen, juridisch advies en HR-consultancy.

Sinds 2012 vormen HDP en Partena samen Partena Professional. 1.500 medewerkers bedienen er ruim 200.000 bedrijven en zelfstandigen, en realiseren een jaaromzet van 150 miljoen euro. Daarmee behoort Partena Professional tot de drie belangrijkste spelers op de Belgische markt.

Meer informatie op www.partena-professional.be

Over ADP

Wereldwijd maken werkgevers gebruik van de cloudgebaseerde oplossingen van ADP® (NASDAQ: ADP) voor het beheren van hun belangrijkste kapitaal – hun medewerkers. ADP biedt opdrachtgevers ongeëvenaarde diepgang en expertise in de geleverde diensten, van HR en salarisverwerking tot talentmanagement en excasso administratie, ten behoeve van een beter personeelsbestand. ADP, een pionier in Human Capital Management (HCM) en het uitbesteden van bedrijfsprocessen, heeft meer dan 610.000 opdrachtgevers in honderd landen.

Voor meer informatie over ADP ga naar www.adp.com

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.