Dimona declaration is no longer possible via the vocal server as from 3/11/2014

Auteur: Anne Ghysels
Datum:

Every employer is obliged to declare to the NSSO staff entering and leaving the service. This is called the DIMONA.

The DIMONA can be submitted in various ways

  • Electronically:
    • Through the internet on the social security portal website www.socialsecurity.be ;
    • Through file transfer;
  • Through a smartphone via Dimona mobile;
  • Through a keypad telephone via the vocal server.

We would like to notify you that this last option (Dimona via the vocal server) will no longer be available from next Monday, 3 November 2014.

Source: NSSO

Auteur: Anne Ghysels

06/11/2014

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.