De bouwsector bijt de spits af : “flashcontrole tijdelijke werkloosheid”

Auteur: Laurence Philippe et Yves Stox
Datum:

Volgende week organiseert de RVA de eerste “flashcontrole tijdelijke werkloosheid”. Deze keer focust de RVA op de bouwsector. De nadruk ligt op preventie.

Hoe u voorbereiden ? Meer info en een check-list vindt u terug via deze link.

Auteur: Laurence Philippe et Yves Stox

20/09/2018

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.