Coronavirus: telewerkaangifte voor mei

Auteur: Catherine Mairy (Legal Expert)
Datum:

De werkgevers moeten van april 2021 tot juni 2021 elke maand de personen aangeven die aanwezig zijn op de werkplaats.

Ter herinnering, de verplichting om deze aangifte te doen geldt voor alle werkgevers, uitgezonderd de ondernemingen die verplicht volledig gesloten zijn.

De aangifte voor mei 2021 moet:

  • betrekking hebben op de situatie (= personen werkzaam bij de onderneming) op 3 mei 2021;

De RSZ vermeldt op zijn website dat de aangifte voor mei 2021 al kan worden ingediend vanaf 19 april 2021.

De instructies voor het invullen van de aangifte en een FAQ zijn ook beschikbaar op www.socialsecurity.be.

 

Bron: www.socialsecurity.be

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to-date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadpleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.