Coöperatieve verzekeringsgroep P&V en Partena Professional bundelen krachten ten gunste van ondernemers

Auteur: Partena Professional
Datum:

Brussel, 3 juli 2018 – Partena Professional en de coöperatieve verzekeringsgroep P&V hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend om verzekeringsproducten aan te bieden aan zelfstandigen en bedrijfsleiders.

Een gemeenschappelijke visie: de ondernemer als motor van de Belgische economie

Partena Professional en P&V delen dezelfde overtuiging: de ondernemer is een belangrijke motor van onze economie. En er zijn nog meer gemeenschappelijke punten die de nieuwe partners verbinden. Zo zit het centraal stellen van de klant bij beiden in het DNA. En dat vertaalt zich in een gepersonaliseerde, dynamische en reactieve aanpak van hun diensten.

Een meer gepersonaliseerde en dynamische dienstverlening

Vanaf nu heeft een zelfstandige of bedrijfsleider die een beroep doet op de diensten van Partena Professional ook toegang tot alle verzekeringsexpertise van de P&V-agenten.

Ondernemers kunnen over het algemeen weinig tijd besteden aan hun administratieve taken, of het nu gaat om hun sociale dekking of hun verzekeringen, en dit partnership zal hieraan tegemoet komen. Het is voor ondernemers immers belangrijk dat ze zich in deze materie omringen met adviseurs die hen perfect kennen en oplossingen kunnen bieden op maat.

Michel Halet (Deputy CEO Partena Professional):"We willen altijd zo dicht mogelijk bij de ondernemers staan en hen de dienstverlening bieden die ze nodig hebben wanneer ze die nodig hebben. Partena Professional heeft een klantenportefeuille van meer dan 200.000 zelfstandigen en bedrijfsleiders. We kennen hun achtergrond en geschiedenis, maar ook hun behoeften, met name op het vlak van verzekeringsproducten. P&V kan, via zijn netwerk van agenten, aan deze vraag voldoen en onze klanten een aangepast productengamma aanbieden in de takken Leven, Arbeidsongevallen en Beroepsaansprakelijkheid.”

Véronique D’Haese (Directrice Sales B2B P&V): “Door de verzekeringsexpertise van onze agenten te koppelen aan de diensten van de Partena Professional-kantoren kunnen we aan de ondernemers een one-stop oplossing bieden, zowel voor hun professionele als hun privébehoeften. Dat levert voor hen uiteraard een belangrijke tijdwinst op, maar vooral zullen ze kunnen beschikken over een compleet pakket aangepast op hun maat en uitgerust met het nodige advies.”    

Innovatieve combinatie van expertise en online tools

Het partnership gaat verder dan dat: de tool Compass, door Partena ontwikkeld om zelfstandigen toe te laten om online hun behoeften te evalueren wat betreft sociale dekking en verzekering, zal verder worden uitgebouwd in samenwerking met P&V zodat elke zelfstandige zich beter kan beschermen en zijn pensioen kan anticiperen, zijn medewerkers kan beschermen evenals zijn bezittingen en derden. Partena en P&V zorgen zo voor een innovatieve combinatie van expertise en online tools om ondernemers in België te ondersteunen.

Auteur: Partena Professional

03/07/2018

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.