Versterk uw absenteïsmebeleid met Certimed Controleartsen

Ziekteverzuim kan u nooit volledig vermijden. Maar met Certimed van Partena Professional smoort u het zoveel mogelijk in de kiem. Medische controles door onafhankelijke controleartsen werken ontradend. En in een interne audit analyseren we jouw situatie.

U beantwoordt het absenteïsme in uw onderneming met concrete corrigerende maatregelen zoals medische controles, begeleiding bij terugkeer uit afwezigheid...

Bestrijd absenteïsme en verhoog uw productiviteit

Minder absenteïsme betekent een hogere productiviteit en meer efficiëntie in uw bedrijf. Certimed ondersteunt u in de praktijk.

Waarom u goed zit bij Certimed

  • Dienstverlening op uw maat: u zoekt een oplossing voor uw situatie. Partena Professional leert eerst uw bedrijfscultuur kennen en biedt u dan de meest geschikte diensten aan. De gegevensuitwisseling? Die passen we aan uw tools en procedures aan.
  • In heel het land, in alle talen: op Certimed rekent u in heel België: dankzij meer dan 350 controleartsen en consultants die u en uw medewerkers in uw eigen taal verder helpen.
  • Onafhankelijke artsen: de controleartsen verzekeren de objectiviteit. Ze staan los van de werkgever én de werknemer.
  • Certificaat van expertise: de artsen leven de wetgeving na en volgen de medische deontologie. Elk jaar voeren ze meer dan 60.000 controles uit. En die vallen allemaal onder het kwaliteitslabel van het iso 9001-certificaat.

Certimed legt ziekteverzuim aan banden

Absenteïsme aanpakken? Doe een beroep op de diensten van Certimed:

  1. Een consultant beheert de geneeskundige getuigschriften en bepaalt samen met u de criteria voor medische controle. Dankzij de systematische verwerking van afwezigheden wint u tijd. 
  2. U houdt het ziekteverzuim in uw bedrijf in toom met medische controles bij uw werknemers thuis of bij de controlearts. Zo ontraad u uw medewerkers om zich ongerechtvaardigd ziek te melden.
  3. U blijft op de hoogte van het absenteïsme met handige rapporten: dagelijkse verslagen van de afwezigheden en controles, volledige analyses per departement of regio, noem maar op. En de tool Data Warehouse toont u – naast allerlei andere personeelsgegevens – de evolutie van het ziekteverzuim.
  4. Via onze E-service vraagt u online controles aan. De website Aware centraliseert al uw gegevens over ziekteverzuim in één databank.
  5. Onze experts werken samen met u concrete acties uit om absenteïsme tegen te gaan. Voor die globale aanpak analyseren ze uw cijfers en voeren ze een interne audit uit.

 

Gerelateerde artikels