Een persoonlijke juridisch consulent staat voor u klaar

Profiteer van de begeleiding op maat van uw persoonlijke jurist, wat ook de noden, grootte en budget van uw onderneming zijn.

Benieuwd wat een persoonlijke juridisch consulent voor u kan doen?

Wij zoeken samen met u oplossingen op maat van uw behoeften

Contacteer ons

De sociale wetgeving beïnvloedt verschillende aspecten van de ontwikkeling van een onderneming. Ze is evenwel complex en evolueert voortdurend.

U hebt dus een expert nodig die de juridische actualiteit op de voet volgt en uw bedrijf goed kent. Maar niet alle ondernemingen hebben voldoende middelen om een jurist aan te stellen, laat staan de tijd of interne specialisten. Aan wie kan u dan uw sociaal-juridische vragen stellen?

Partena Professional heeft voor u een flexibele dienst van persoonlijke juridisch adviseurs ontwikkeld, op maat van alle ondernemingen. Met de ondersteuning van een van onze adviseurs bent u zeker dat altijd alles in orde is, geniet u professioneel advies en is uw gemoedsrust gegarandeerd.

Uw persoonlijke juridisch consulent is een van de HR-expertises die Partena Professional u aanbiedt. De consulent kent uw bedrijf, begeleidt uw HR-dienst en:

  • Beantwoordt sociaal-juridische vragen

  • Geeft advies om risico’s te identificeren en uw organisatie te optimaliseren

  • Analyseert of uw procedures en documenten overeenstemmen.

  • Begeleidt u bij gesprekken met uw medewerkers of hun vertegenwoordigers

  • Helpt u belangrijke veranderingen voor te bereiden

Uw persoonlijke juridisch consulent is:

Een vaste adviseur

U ontmoet uw persoonlijke jurist regelmatig om de stand van zaken te bespreken en kan hem op eender welk moment bereiken. Hij volgt uw dossiers op en kent uw bedrijf door en door. U verliest dus geen tijd met het uitleggen van de context en andere bijzonderheden die uw organisatie kenmerken. U bent verzekerd van advies op maat van uw bedrijf.

Altijd beschikbaar

U ontvangt het telefoonnummer van uw juridisch consulent, maar ook van zijn vaste vervanger. Uw HR-medewerkers genieten dus persoonlijke begeleiding en kunnen op elk moment een beroep doen op hun consulent om uw procedures en sociale documenten te bekijken, om interne conflicten op te lossen of om in alle discretie belangrijke veranderingen voor te bereiden.

Proactief advies

Uw jurist kent uw noden door en door. Hij doet dan ook veel meer dan het beantwoorden van uw vragen en oplossen van eventuele problemen. Hij is in staat om snel opportuniteiten en risico’s te herkennen, en u zowel preventief als proactief te adviseren. Bijvoorbeeld om de structuur van uw bedrijf te optimaliseren, flexibeler te worden of een meer motiverende verloning voor uw werknemers te voorzien. U bent dus gerust omdat u weet dat u de beste raad ontvangt en alle kansen benut die de wet u biedt.

Een dienst op maat van uw noden

Niet alle bedrijven hebben dezelfde middelen. Daarom past onze dienst van persoonlijke juridisch consulenten zich aan uw bedrijf aan, ongeacht de grootte of budget. U kiest een pakket van 12, 24, 48 of 96 uur juridische begeleiding, en geniet de beste expertise terwijl u onaangename verrassingen vermijdt.

Interesse in een persoonlijke juridisch consulent?

Gerelateerde artikels