Jaarlijkse Memento

De sociale wetgeving wordt steeds complexer. Maar hoe blijft u op de hoogte van de laatste en belangrijkste wijzigingen? Partena Professional helpt u hierbij.

Wat is het Memento in zakformaat? 

Het Memento is een handige gids in zakformaat. Het is een essentieel hulpmiddel wanneer u iets vergeten bent of aan iets twijfelt dat verband houdt met:

  • Arbeidsrecht
  • Socialezekerheidsrecht
  • Fiscaal recht

Deze sociale zakbijbel bevat alle informatie die nodig is om uw HR-departement gesmeerd te laten werken en beslissingen te nemen die perfect zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het is een schat aan informatie waaraan u niet voorbij kan als u wilt excelleren in uw personeelsbeheer.

Het Memento in zakformaat is niet alleen een gids maar ook een team van experts in sociale materie die de bewakers zijn van de inhoud en die doorheen het jaar de juistheid van de gegevens die erin zijn opgenomen controleren en ze waar nodig aanpassen, zodat u steeds over de meest recente en relevante informatie beschikt.

Bondig, in mensentaal én met een cijferupdate.

Wat is er nieuw? 

Een geoptimaliseerde structuur zodat u nog sneller de juiste gegevens voor 2020 terugvindt. Vanaf nu vindt u ook een nieuwe rubriek terug rond de bonus cao nr. 90.

Hoeveel kost het?

50 euro per exemplaar (excl. 6% btw).

Bestel hier uw Memento

Gerelateerde artikels