Gaat u de internationale uitdaging aan?

Gaat u de internationale uitdaging aan? Breidt u uit over de grenzen heen?

Steeds meer ondernemingen gaan internationaal. Personeelsbeheer is dan een niet te onderschatten uitdaging. Onze dienst Tax & Legal Partners biedt u de beste expertise bij internationale tewerkstelling van personeel.

Uw onderneming breidt haar commerciële activiteiten uit over de grenzen heen, een enorme stap. U zal buitenlandse werknemers moeten aanwerven en/of Belgische werknemers op missie sturen naar het buitenland

Stel uw vragen aan onze experts

Contacteer ons voor meer informatie over de dienst Tax & Legal Partners van Partena Professional

Contacteer ons

Internationalisering heeft ook tot gevolg dat voor elk land andere regels moeten worden gevolgd op het vlak van arbeidsrecht, fiscaliteit en sociale zekerheid. Voor een werkgever is die materie complex. De oplossing? Tax & Legal Partners van Partena Professional.

We onderscheiden 3 soorten internationalisering. Voor elke soort moeten we ons de vraag stellen wat de gevolgen zijn op het vlak van arbeidsrecht, sociale zekerheid en fiscaliteit.

  Wat kan Partena Professional voor u doen?

  Controle van de conformiteit en optimalisering

  De Tax & Legal Partners experts van Partena Professional streven een dubbel doel na. Enerzijds zorgen zij ervoor  dat uw onderneming compliant (conform) is met de internationale verdragen en de Europese verordeningen. Anderzijds adviseren zij u zodat de internationalisering van uw onderneming zo optimaal mogelijk verloopt. Daarvoor maken onze experts diepgaande juridische analyses van vier grote pijlers.

  Arbeidsrecht 

  Sociale zekerheid

  ​​​​​​​Fiscaal recht

  Administratieve formaliteiten

  Uitvoeren van de gekozen oplossing

  Op basis van hun voorafgaande analyses doen de experts van Partena Professional een reeks aanbevelingen. Hun adviezen houden rekening met alle aspecten van uw internationale tewerkstelling. Wanneer u akkoord gaan met ons voorstel zorgen wij er ook voor dat de finale oplossing op het niveau van het loonbeheer wordt ingevoerd. U kan dus op Partena Professional rekenen tot en met de praktische uitvoering. 

  Beheer van uw payroll

  Uw payroll beheren is vaak zeer technisch en complex, zeker wanneer personeel internationaal wordt tewerkgesteld.

  Partena Professional en partners

  Een uniek contactpunt

  Geen tijd om uw “expat” werknemers en “Salary Splits” te beheren?

  Partena Professional zorgt voor alles.

  Meer info

  Gerelateerde artikels