Boek nu uw afspraak met onze Legal expert

Neem contact op met een van onze Legal experten

Vind uw ideale 'sparringpartner' bij Partena Professional

Boek uw gesprek

Als ondernemer heeft u af en toe nood aan een kort afstemmoment met een expert. Een moment waar u zeer snel een zicht kunt krijgen over de diverse opties en de verschillende mogelijkheden die op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Meer heeft u dan niet nodig om een richting te bepalen en gefundeerde beslissingen te nemen. Achteraf kunt u gerichter de details van uw beslissing uitwerken.

Hoe doe u dat? Zeer eenvoudig! Boek  een uur in de agenda van onze consultants en geef duidelijk aan waarover u het wilt hebben. U kunt een tijdstip kiezen dat u het beste uitkomt, en wij zorgen dat onze expert vrij is om u te helpen!

U boekt het gesprek zoals u een tafel op restaurant reserveert en u ontvangt een uitnodiging in uw professionele agenda. In die uitnodiging zit een link voor het video- of telefoongesprek dat zal plaatsvinden op uw gekozen moment!

Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen stellen aan onze expert. Als een echte “sparringpartner” zal hij of zij u de diverse opties uitleggen. Samen kunnen jullie bepalen wat de meest geschikte opportuniteit is voor uw organisatie. Tijdens dit gesprek krijgt u een high level zicht op de mogelijkheden die uw vervolgstappen kunnen gaan bepalen.

En wat daarna?

Door de verschillende opties te analyseren, kunt u de volgende stappen bepalen. Heeft u hulp nodig van onze expert om dit verder uit te werken? Dan kunt u op een meer diepgaande manier in gesprek gaan met de consultant die al op de hoogte is van uw situatie.

Praktische afspraken:

  • Om praktische redenen vragen wij u om ten laatste 24u op voorhand het gesprek te annuleren of te verplaatsen. Indien er te laat (of niet) wordt geannuleerd, dan zal het gesprek aangerekend worden.
  • Het gesprek duurt 1u. Wij vragen u dan ook om tijdens het boeken van de afspraak uw vraag of situatie te verduidelijken. Zo kan het gesprek efficiënt verlopen en kan dit zonder voorbereiding.
  • Een gesprek wordt aangerekend tegen een forfait. Dit zal worden aangerekend na afloop van het gesprek via een factuur.
  • Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met legalpartners@partena.be

Gerelateerde artikels