Vereenvoudig uw personeelsadministratie

Vereenvoudig uw personeelsadministratie

Informatie nodig over onze diensten of wenst u een afspraak? Wij helpen u graag snel verder.

Contacteer ons voor meer informatie

Salarisverwerking, vakantieregelingen, inroostering, ziektemeldingen … Een HR-afdeling moet nu meer dan ooit heel wat HR-processen managen. Bovendien stellen werknemers ook almaar strengere eisen aan de personeelsadministratie. Dankzij de ingebouwde module in SAP SuccessFactors krijgt u een duidelijk inzicht in alle aspecten van uw personeelsbeleid.

Ontdek de impact van SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Meer uniformiteit voor uw HR-afdeling 

Nog te veel HR-afdelingen stellen het zonder duidelijk omlijnde procesbeschrijving. Bij gebrek aan een uniform systeem met duidelijke taakverdelingen houden HR-medewerkers er vaak hun eigen methodiek op na. Hierdoor ontstaan er fouten in de personeelsadministratie, is er nog te vaak tijdverlies en verloopt de administratie regelmatig stroef. Met een uniform systeem zoals SAP SuccessFactors wordt dat verleden tijd. Bepaalde taken komen niet meer op de schouders van HR terecht, waardoor de administratieve last voor uw HR-personeel daalt.

Geautomatiseerd payroll-systeem 

Foutieve loonuitbetalingen zijn nefast voor het vertrouwen van uw werknemers. Fouten zijn meestal het gevolg van menselijke handelingen, veroorzaakt door een onoplettendheid of verstrooidheid. Dankzij automatisering van maandelijks terugkerende taken binnen uw personeelsadministratie (salarissen, inroostering …) kunnen zo’n fouten in de toekomst vermeden worden.

Met een geautomatiseerd payroll-systeem binnen SAP SuccessFactors worden werknemers maandelijks tijdig en correct uitbetaald en kunnen uw HR-medewerkers op hun beide oren slapen.

Meer informatie?

Contacteer ons

Automatiseer uw HR-afdeling met SAP SuccessFactors 

Een geïntegreerd systeem voor uw personeelsadministratie 

Ontdek de voordelen voor uw personeelsadministratie met de all-in-one oplossing van SAP SuccessFactors met Partena Professional. Dankzij dit uniek HR-softwarepakket worden alle HR-processen met elkaar verbonden, wat heel wat mogelijkheden biedt voor procesautomatisatie. Zo kan uw HR-afdeling zich meer bezighouden met de strategische ondersteuning van het management.

Partena Professional staat in voor een soepele implementatie en set-up van SAP SuccessFactors. Bovendien slaat de HR-software alle personeelsgegevens veilig op in één database in de cloud.

Gerelateerde artikels