Give a Day maakt helpen zo makkelijk mogelijk!

Give a Day vindt het belangrijk om helpen zo makkelijk mogelijk te maken en de negatieve sociale impact van het coronavirus zo klein mogelijk!

Ontdek Give a Day

Give a Day stimuleert vrijwilligerswerk door verenigingen, burgers, gemeentes, scholen en bedrijven samen te brengen om een meer solidaire samenleving te creëren. Wij zijn ervan overtuigd dat, dankzij de samenwerking tussen deze verschillende partijen, de algemene impact op de samenleving positiever en duurzamer is.

Als vrijwilligerswerk van fundamenteel belang is voor de samenleving, dan is het ook op persoonlijk vlak uiterst verrijkend: betrokken raken, zich openstellen voor anderen, nieuwe ervaringen opdoen, betekenis geven aan een eigen actie dit zijn enkele voorbeelden van de voordelen van vrijwilligerswerk. Het is meer dan een uitwisselingsplatform. Drijvende krachten achter maatschappelijke verandering.

Give a Day vindt het belangrijk om helpen zo makkelijk mogelijk te maken en de negatieve sociale impact van het coronavirus zo klein mogelijk!

In deze omstandigheden zijn zij gestart met een gratis platform waar gemeenten en non-profits de lokale hulpvragen kunnen verzamelen en matchen met mensen die graag willen helpen.

Het platform maakt een snellere match tussen hulpvragen en vrijwilligers mogelijk met respect voor de privacy van de betrokkenen. #OnzeGemeenteHelpt

Er zijn intussen 300 gemeenten met een eigen lokaal platform, 90.000 mensen hebben die platformen al bekeken en al meer dan 4000 hulpvragen zijn beantwoord!

Wat een geweldige solidariteit! En nu vragen we jouw hulp om dit platform gratis te kunnen blijven aanbieden aan alle gemeenten en non-profits die geïmpacteerd zijn door de coronacrisis, in hun eigen taal - wereldwijd!

Solidariteit zal viraal gaan!

Gerelateerde artikels