Aanvraagformulier overbruggingsrecht via My Social Security Manager

Maak gebruik van onze online tool

Plaats hier uw aanvraag

Het aanvraagformulier tijdelijke crisismaatregel overbruggingsrecht is vanaf januari 2021 nu enkel beschikbaar via onze online tool My Social Security Manager.

Waarom deze verandering?
 

- Om elke poging tot fraude of identiteitsdiefstal tegen te gaan
- Om  uw persoonsgegevens altijd beter te beschermen
- Om het u makkelijker te maken door alle gegevens te recupereren die reeds in ons bezit zijn
- Met het oog op een steeds efficiëntere behandeling van uw aanvragen

Hoe dient u een aanvraag in ?
 

Heel simpel! Log in op onze tool met uw identiteitskaart eID of via de Itsme-toepassing
en vervolgens laat u zich gidsen naar het nieuwe formulier. Dit  formulier zal u niet onbekend zijn. Het is identiek aan het vorige maar veel veiliger. U kan dan ook van de gelegenheid gebruik maken om alle mogelijkheden te ontdekken die onze tool u te bieden heeft!

Twijfelt u of het u zal lukken? Wij helpen u graag verder via onze gedetailleerde richtlijnen die u door de verschillende stappen zal leiden om uw aanvraag in te dienen.

Indien u een probleem ondervindt bij de authentificatie op onze portaalsite, weet dat wij hetzelfde systeem gebruiken als de FOD Financiën. Aarzel niet om onze FAQ te raadplegen, die u zeker antwoorden zal geven op uw meest gestelde vragen.

Lukt het nog steeds niet? Stuur ons een e-mail naar zelfstandige@partena.be met als onderwerp: "mssm toegang formulier obr + de vermelding van uw rijksregisternummer". Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Geen klant bij ons?
 

De aanvraag van overbruggingsrecht kan alleen worden ingediend bij jouw sociaal verzekeringsfonds. Hiervoor moet je met hen contact opnemen.

Maak gebruik van onze online tool